dilluns, 27 d’octubre del 2008

Problemes tecnics...

Tenim la camara, una camara inmillorable, donç no hi ha manera de millorar-la. Les tuniques de sectaris (brutals) i els actors i les localitzacións. Tenim tot el que cal per començar a rodar, pero ens falta el impresindible pas de passar-ho tot de la camara al ordinador. Merda. A més ara s'apropen uns caps de setmana "truculents" on poder quedar tots per rodar serà bastant més que dificil.
Tenim problemes... Intento mantenir la fe, pero costa.
A veure si algu ens pot ajudar. No sabem com pasar de la camara al ordinador, va amb tarjeta i USB, pero ningún dels dos metodes resulta efectiu. Simplement no ho llegeix, i els problemes més sençills son els que mes por fan, per si la resposta es "no es pot".
Ja se sap. Dona-li un peix a algú i es posarà malalt, dona-li una caña i et treura un ull. En consecuencia, ajudar no es facil, el que importa es la intenció. Aixi que qualsevol idea serà ven rebuda, estem molt perduts.
Bueno, tot hi aixi reconec que demanar ajuda en aquest blog es com... voldria fer una metafora universitaria pero no se lo suficient, aixi que... es com buscar alguna escena de los hombres de paco on no es digui ningún insult. Tot un repte.

Passan del tema de la serie; aquest dimarts que ve no l'altre faig l'examen practic, un dia abans que el primer examen universitari... Dies interesants.
La vida continua, avança... La serie no. Aggh... El temps va a velocitat de creuer... Em de solucionar-ho ja! Pasar de una tarjeta a un ordinador quant el format no es pot llegir... Idees, siusplau, algun dia... algun dia... algun dia...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias a la página web de pinnacle he averiguado como se hace, resulta que tienes que ponerte en modo pacturar, pinchar en archivo y darle a importar multimedia en esa ventana. Es Sencillísimo!! sólo había que estar atento, y a de más tarda pocos segundo he hacerlo, la SD entera(60min) unos 20 min!! es una gozada, comparado con los 60 largos minutos con mini DV...

Muchas gracias no obstante a quienes me leyeron

un Saludo

Aleix ha dit...

Si que es farà. Perquè si la càmara no es pot capturar des del teu ordinador, ho farem des d'un altre, i si no captura enlloc, usarem altres càmeres, i si els actors no funcionen inventarem robots. La cosa és que s'ha de fer, i quan les coses s'han de fer, potser es fan i tot.

Un cop fet el guió, la resta ve rodada!

Anònim ha dit...

Si que va bien la serie...
Un ejemplo de serie por internet, por si os inspira: http://malviviendo.com
(el argumento bueno... pero esta muy bien echa)